Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Καιρού μη επιτρέποντος αλλά Θεού Θέλοντας και Σκλαβενίτη επιτρέποντος πραγματοποιήθηκε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή η λειτουργία των τρίτων Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο.

Η δυνατή βροχή δεν εμπόδισε και σήμερα να προσέλθει πλήθος πιστών στον Βυζαντινό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα Τραχώνων.

Η εταιρεία Σκλαβενίτης, ιδιοκτήτρια πλέον του κτήματος, προνόησε και τοποθέτησε δυο μεγάλες ομβρέλες για να προστατευτούν οι πιστοί από την βροχή. Η εταιρεία με κάθε τρόπο δείχνει συνεχώς το ανθρώπινο και φιλικό της πρόσωπο.

Σήμερα ανάμεσα στους εκκλησιαζόμενους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστος Καπάταης συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Μαρίνα Κουκά. Ο κ. Καπάταης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις διενέξεις που υπήρχαν με την εταιρεία ΜΑΚΡΟ συμπαραστέκεται στους αγώνες των κατοίκων και μας ενημέρωσε ότι θα επισπεύσει τις ενέργειες για τον καθαρισμό του ρέματος. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος θέτει σε δημόσια διαβούλευση την Α΄ΦΑΣΗ της Μελέτης για την αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. Αλίμου (χρήσεις γης) έργο που έχει αργήσει χαρακτηριστικά. Στον εκκλησιασμό παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Σκλαβενίτης» κ. Δημήτρης Ζαμπέλης ο οποίος από την πρώτη στιγμή με αξιοσημείωτη σεμνότητα είναι κοντά μας και μεταφέρει αμέσως στην Διοίκηση τα αιτήματά μας.


Ευελπιστούμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή ο καιρό θα είναι σύμμαχός μας. 

π. Διονύσιος-Α.Κονδύλης-Χ.Καπάταης
Χ.Καπάταης-Δ.Ζαμπέλης


Μ.Κουκά-Χ.Καπάταης-π. Διονύσιος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου