Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015


Ετελέσθη και σήμερα η ακολουθία των χαιρετισμών προς την Θεοτόκο στον ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου μέσα στο κτήμα των Τραχώνων. Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών προσήλθαν με ευλάβεια και παρακολούθησαν την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. 

Και σήμερα η Διοίκηση της εταιρείας Σκλαβενίτη  σιωπηρά και ταπεινά προέβησαν σε ενέργειες για καλύτερη και ασφαλέστερη προσέλευση και παραμονή των επισκεπτών στον χώρο. Συγκεκριμένα περίφραξαν με μεταλλικό πλέγμα το γεφυράκι και την όχθη του ρέματος. Καθάρισαν το περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας από τα χόρτα. Επισκεύασαν τον ιστορικό επιτάφιο.
                                            
Έφεραν μεταλλικούς ανοξείδωτους καλαίσθητους κάδους τοποθέτησης απορριμμάτων και αποτσίγαρων. Τοποθέτησαν επιπλέων ομπρέλες και ξύλινα παγκάκια. Ενίσχυσαν το φαρμακείο με μπουκάλα οξυγόνου και προσέφεραν γλύκισμα στους πιστούς.
      

Ενέργειες που δείχνουν το αμείωτο ενδιαφέρον της Επιχείρησης για τον συνάνθρωπό τους και τις φιλικές διαθέσεις που έχουν για την τοπική κοινωνία. Σε λίγο καιρό ο χώρος θα γίνει ένας επίγειος παράδεισος που θα τον χαίρονται όλοι όσοι τον επισκέπτονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου